Atklātais Latvijas Karatē WKC čempionāts

1415388766496.jpg

28. septembrī Ozolniekos norisinājās pirmais Atklātais Latvijas Karatē WKC čempionāts, kurā piedalījās 100 sportistu no 8 Latvijas un 2 Lietuvas karatē klubiem. Čempionātā startēja tikai labākie Latvijas Republikas sportisti, kas vēlāk tiks atlasīti Latvijas izlasei, lai piedalītos Pasaules WKC Karatē čempionātā, kas šogad notiks Rīgā.

Latvijas Karatē Asociāciju pārstāvēja Vidzemes Karatē Klubs un Cīņas un Mākslas centrs „Hagakure”. Abi karatē klubi šajās sacensībās guva lielus panākumus, un kopā LKA ieguva 24 godalgotas medaļas.

Latvijas Karatē Asociācija izsaka pateicību sportistiem, vecākiem un atbalstītājiem.

Latvijas Karatē asociācijas sporta diena un karatē līga

25. oktobrī Saulkrastos norisinājās Latvijas Karatē asociācijas sporta diena un karatē līga, kur piedalījās aptuveni 200 sportistu no trim LKA klubiem- Hagakure, VKK un White Phoenix.Šogad karatē līgā pirmoreiz tika ieviesta disciplīnā - kata. Kā arī nosvinēta Latvijas Karatē asociācijas 5 gadu jubileja.

LKA prezidents uzskata, ka šis turnīrs ir ievērojams, jo bērni jau no 4 gadu vecuma var piedalīties un izjust " sacensību garšu". Sacensības norisinājās draudzīgā atmosfērā arī neatkarīgi no zaudējumiem, jo arī par piedalīšanos sportisti saņēma medaļas un diplomus.

Viceprezidents un prezidents izsaka pateicību par atbalstu gan vecākiem, gan sportistiem.

Vēl vairāk fotogrāfiju

Atklātais WKC čempionāts senioriem

No 11. līdz 12. oktobrim Buenosairesā, Argentīnā notika Atklātais WKC čempionāts senioriem. Šajās sacensībās Latvijas Karatē asociāciju pārstāvēja tikai Nikolajs Sokols, kurš ieguva 2. vietu kategorijā Shobu- Ippon. Tā kā Argentīna atrodas tālu no Eiropas, bija diezgan maz sportistu.

Vasaras nometne 2014

nometne_2014_1.jpg

Vasaras nometnes fotogrāfijas Jūs varat apskatīt un lejupielādēt šeit:

http://failiem.lv/u/vsqilwu

IX Eiropas čempionāts karatē (WKC)

bildes/cheboksari_2014/ceboksari_11.jpg

14. un 15. jūnijā Krievijas pilsētā Čeboksari norisinājās IX Eiropas čempionāts karatē (WKC), kurā piedalījās 330 dalībnieki no Krievijas, Azerbaidžānas, Gruzijas, Vācijas, Indijas, Itālijas, Kazahstānas, Serbijas, Argentīnas, Tadžikistānas, Argentīnas un Latvijas.
Latvijas izlasi pārstāvējaNikolajs Sokols, Sabīne Terehova, Ģirts Vorobjovs, kuri zaudēja jau pirmajā kārtā un cīņā par medaļām neiesaistījās, Marks Robermans zaudējot otrajā kārtā dalīja 5/6 vietu, Maksims Halatins zaudējot trešajā kārtā un piekāpjoties krievijas sportistam ieguva bronzas medaļu un Liene Prikaza otrajā kārtā piekāpjoties krievijas sportistei arī ieguva bronzas medaļu.
Latvijas Karate Associācijai šis bija pirmais Eiropas čempionāts, kuram sportisti ļoti gatavojās. Izlases treneris K. Riekstiņš sportistiem novēl nezūdošu motivāciju, lai varētu sasniegt aizvien labākus rezultātus, jo darba vēl ir daudz.

FOTOGRĀFIJAS

VIII Cīņas mākslu olimpiāde "Austrumi-Rietumi" Sanktpēterburgā

bildes/sanktpeterburga_2014/sanktpeterburga-2014_1.jpg
No š.g. 9-11. maijam Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā notika VIII Cīņas mākslu olimpiāde "Austrumi-Rietumi". Olimpiādē piedalījās pārstāvji no 42 pasaules valstīm.
Latvijas Karatē Asociāciju pārstāvēja 11 sportisti no kuriem medaļas ieguva:
Toms Jurmārtiņš 1. vieta (shobu-ippon)
Ģirts Vorobjovs 2. vieta (shobu-sanbon)
Liene Prikaza 3. vieta (shobu-sanbon)
Marks Robermans 3. vieta
Sabīne Terehova 3. vieta
Komandu kumite vecumā no 12-13. gadiem, kuru pārstāvēja Toms Jurmārtiņš, Roberts Ābelīts un Dans Kravčenko (FUDZI) Latvija ieguva 1. vietu.
Liels paldies Alojas, Saulkrastu un Ropažu novadu domēm par atbalstu!
 

SIGULDA OPEN 2014

sigulda_open_2014_1m.jpg

2014. gada 5. aprīlī notika otrās LKA organizētās starptautiskās sacensības, Siguldā, "Sigulda Open 2014"
Tajās piedalīiās 100 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas. Sacensības notika dažās kategorijās: kata, kumite shobu sanbon, kumite shobu ippon.
Kopvērtējumā Latvijas Karate asociācija ieguva 2. vietu. Mūsu sportisti izcīnīja 7 zelta, 9 sudraba un 13 bronzas medaļas. Pirmajā vietā bija Krievija, bet trešo vietu ieguva Baltkrievija.
Organizatori uzskata, ka sacensības bija veiksmīgas. Saņemtās atsauksmes no treneriem, tiesnešiem, sportistiem un skatītājiem bija pozitīvas.
Latvijas Karate asociācijas vadība izsaka lielu pateicību tiem, kas palīdzēja organizēt šīs sacensības.

FOTOGRĀFIJAS

 

 

 

 

Latvijas Karate asociācijas līga Ropažos

bildes/ropazi_2013/Karate_Ropazi_nov_2013_050.JPG

Š.g. 24.novembrī Ropažos notika Latvijas Karate asociācijas līga. Šīs sacensības, galvenokārt, bija domātas mazāk pieredzējušiem sportistiem.
LKA līga viņiem palīdzēs gūt tik ļoti nepieciešamo uzticību sev,kā arī palīdzes gūt pieredzi cīņas ar nepazīstamiem sportistiem,kas ir svarīgi. Un, protams,sportisti var parādīt savu progresu, fizisko sagatavotību un uzlaboto tehniku.
Līgā piedalījās apmēram 140 sportisti no dažādām Latvijas pilsētām.
Kopumā sportisti cīnijās 31 kategorijās un 3 disciplīnās-Shobu Sumo, Shobu Sanbon un Shobu Ippon.

FOTOGRĀFIJAS


"Tiger Way 2013" video


Starptautiskais karatē turnīrs "Tiger Way 2013" Kauņā

bildes/tiger_way_2013/tiger-way_8 .JPG

 2013.gada 9.novembrī Lietuvas pilsētā Kauņā tika organizētas sacensības X International Shotokan karate tournament „Tiger Way”. Turnīrā piedalījās apmēram 400 sportistu no tādām valstīm kā Latvija, Lietuva, Krievija, Baltkrievija, Itālija un Polija. Dalībnieki sacentās divās disciplīnās – kata un kumite.
  Šajās sacensībās LKA pārstāvēja 16 sportisti, no kuriem 10 sportisti atgriezās mājās ar medaļām.
   Godalgotās medaļas ieguva:
3. vietas - Toms Jurmārtiņš, Ģirts Vorobjovs, Roberts Jurmārtiņš, Sandris Možvillo, Liene Kalvāne un Liene Prikaza;
1. vietas – Marks Robermans, Valters Jenerts, Simona Terehova un Sabīne Terehova.

 FOTOGRĀFIJAS
 Galerija tiks papildināta....

Prev123456789Next
Partneri

Latvijas Karatē Asociācija

Rīga, Viršu iela 7-82, LV-1035.

Vladislavs Fetkuļins:
Tālrunis: (+371) 26300284
E-pasts:

Kaspars Riekstiņš:
Tālrunis: (+371) 26478649
E-pasts:

Saites

karatelatvia.lv
hagakure.lv
Made by RASAMAX on Osberget CMS