OPEN XXII BALTIC SHOTOKAN KARATE CHAMPIONSHIP

Šī gada 20.februārī Paņevežā, Lietuvā, norisinājās 22. Baltijas karatē čempionāts "OPEN XXII BALTIC SHOTOKAN KARATE CHAMPIONSHIP" Turnīrā piedalijās 350 sportisti, no 5 valstīm(Latvija, Lietuva, Baltkrievija, Polija un Lielbritānija).

Latvijas Karatē Asociāciju pārstāvēja 40.sportisti, kuri iegūvuši 25.godalgotas vietas.
LKA administrācija izsaka pateicību sportistiem, treneriem un atbalstitājiem par dalību šajā pasākumā.

Sigulda OPEN 2016

Šī gada 14.februārī Siguldā, norisinājās 3. Bērnu karatē čempionāts "SIGULDA OPEN 2016" Rīkotājs "Vidzemes Karatē klubs, sadarbībā ar Latvijas Karatē Asociāciju. Turnīrā piedalijās 250 sportisti, no Latvijas Karatē Asociācijas klubiem.

LKA administrācija izsaka pateicību sportistiem, klubu treneriem, tiesnešiem un atbalstītājiem par dalību šajā grandiozā pasākumā.

wkc_0450.jpg

Karatē seminārs

Š.g. 23. un 24. janvārī Ropažos notika karatē seminārs, kuru vadīja Sanktpēterburgas sporta un cīņas mākslas centra galvenais instruktors, WUKF galvenais tiesnesis un starptautisks instruktors Aleksandrs Grosmans.
Seminārā sportistiem tika apmācītas pamata metodes tradicionālajā kumitē un kata, kuras var izmantot gan sporta, gan reālās cīņās.

Labdarības diena 2015

Š.g. 12.decembrī Vidzemes olimpiskajā centrā (Valmierā) pirmo reizi notika "Labdarības sporta diena 2015" bērniem vecumā no 4-12 gadiem, kuru rīkoja Latvijas Karatē asociācija (LKA).  Aptuveni 3 h garumā bērni aktīvi sportoja un piedalījās dažādās aktivitātēs. Pasākuma programmā bija iekļauti deju priekšnesumi, lāzertaga spēles un protams Ziemassvētku vecītis, kurš bērniem dalīja paciņas. 

Šīs sporta dienas mērķis bija sportojot un aktīvi pavadot dienu savākt līdzekļus priekš Valmieras Kristīgās žēlsirdības centra, kurš palīdz Valmieras maznodrošinātajām ģimenēm un dod iespēju bērniem apgūt sociālo pieredzi, ko dažādu iemeslu dēļ viņiem nav sniegusi ģimene. Kopā tika saziedoti 440,00 EUR.

Sakām lielu paldies mūsu atbalstītājiem Aloja-Starkelsen, Skrīveru saldumiem, Alojas novada domei, Lāzertag Poligons #1, JVClubs un Andrim Kuplim, kā arī vecākiem un bērniem, ka atbalstīja šo pasākumu!

Visas fotogrāfijas Jūs varat apskatīt un nolādēt ŠEIT.

Vidzemes TV sagatavots materiāls.

sporta_diena_valmiera1.jpg
sporta_diena_valmiera2.jpg
plakata1_v3_lat_03.jpg

Pirmais UWK Pasaules čempionāts

Latvijas Karatē Asociācijas sportisti no 12. līdz 18. oktobrim piedalījās Pirmajā UWK Pasaules čempionātā, kas notika Koperā, Slovēnijā. Latvijas izlasi pārstāvēja divi sportisti no Ropažu novada un viens no Saulkrastu.

Sacensībās piedalījās 1300 sportisti no 43 valstīm. Šis ir ģeneālas sacensības, jo tajās tika izveidotas trīs disciplīnas: tradicionālais karatē, general karate un kontakta karatē. Mūsu sportisti piedalījās general karatē disciplīnā, Sabīne Terehova kumite disciplīnā, bet Liene Liāna Kalvāne kata.

Šajās sacensībaas mūsu sportistiem bija ļoti liela konkurence. Sabīne Terehova 18 cilvēku starpā ieguva 4. vietu( vinnēja 2 cīņas, zaudēja cīņas par iziešanu finālā un par 3 vietu). Kā arī Sabīne Terehova, kurai ir 15 gadi, un Liene Liāna Kalvāne, kurai ir 14 gadi, piedalījās kategorijā 15-17 gadi, kur bija meitenes, kurām drīz būs 18 gadi. Tā kā šīs bija augsta līmeņa sacensības, gandrīz visiem sportistiem bija melnās jostas. Mūsu sportistiem tā bija pieredze un motivācija gatavoties Eiropas čempionātam , kas notiks nākamgad.

KATA seminārs

Š.g. 26. un 27. septembrī norisinājās KATA seminārs pie meistara Aleksey Grosman.

Piesakies!  Esi ar mums!

karate-uznemsana-1.jpg
Prev12345...9Next
Partneri

Latvijas Karatē Asociācija

Rīga, Viršu iela 7-82, LV-1035.

Vladislavs Fetkuļins:
Tālrunis: (+371) 26300284
E-pasts:

Kaspars Riekstiņš:
Tālrunis: (+371) 26478649
E-pasts:

Saites

karatelatvia.lv
hagakure.lv
Made by RASAMAX on Osberget CMS