RTKK Čempionāts

XIX Baltic States Shotokan Karate Clubs Championship

7.jpg

Fotogrāfijas

Ozolnieku karatē čempionāts

bildes/ozolnieki_2013/ozo_2013-01-13_14-19-30.jpg

Fotogrāfijas

Jāņa Reimandova 14. piemiņas kausa izcīņa

dsc_8997.jpg

Š.g. 2.februārī norisinājās Latvijas Tradicionālās Karatē Federācijas dibinātāja Jāņa Reimandova 14. piemiņas kausa izcīņa. Sacensību organizēšanu šogad uzņēmās RTKK. Tajās piedalījās 100 dalībnieki no 8 Latvijas karatē klubiem. Šogad dalībnieki cīnījās divās disciplīnās – KATA individuāli un KUMITE individuāli. Kopumā tika izcīnīti 13 medaļu komplekti. Kā jau katru gadu, sīva cīņa izvērtās ne tikai uz tatami sportistu vidū, bet arī sacensībās pārstāvēto klubu kopvērtējumā. Pēc daudzām, kausa izcīņā pavadītajām stundām, pirmo vietu klubu kopvērtējumā jau sesto gadu pēc kārtas ar pārliecinošu uzvaru izcīnīja RTKK, otro vietu ieguva Jāņa Reimandova vārdā nosauktais Rīgas Tradicionālā karatē klubs un godpilno trešo vietu ieguva Latvijas Karatē asociācija, kuri piemiņas kausa izcīņā startēja pirmo reizi. Sacensības kuplā skaitā apmeklēja arī dalībnieku lielākie atbalstītāji – vecāki un skatītāji.

Fotogrāfijas

Ziemassvētku karatē turnīrs

dsc_0571.jpg

9. decembrī, Latvijas karatē asociācija rīkoja Ziemassvētku karatē turnīru. Turnīrs notika Alojā, kurā piedalījās vairāk nekā 80 LKA sportistu. Sacensības notika trīs disciplīnās: Shobu Sanbon, Shobu Ippon un Sumo.

Šis turnīrs galvenokārt bija paredzēts iesācējiem un vidējā līmeņa sportistiem. Turnīra galvenais mērķis bija sportistiem gūt pieredzi sacensībās. Sportistiem nepieciešams gūt pieredzi cīņā ar nezināmu pretinieku, kā arī iemācīties koncentrēties cīņai daudzu skatītāju klātbūtnē.
Pirmo vietu ieguvēji pretendēs uz vietu LKA komandā.

Fotogrāfijas

Intera Karate Tournament „Funakoshi Cup”

rig_0528.jpg

2012. gada 8. decembrī, Daugavpilī, norisinājās starptautiskais Intera Karate Tournament „Funakoshi Cup”.
Turnīrā piedalījās vairāk nekā 150 sportisti no Latvijas un Lietuvas.
Latvijas karatē asociāciju sacensībās pārstāvēja 7 sportisti, no kuriem lielākā daļa ieguva godalgotas vietas.
Liene Kalvāne un Valters Jenerts ieguva pirmo vietu, Artjoms Semjaņņikovs - otro, Adrians Magons ieguva trešo vietu, bet Marks Robermans un Arvils Djakovs izcīnīja godpilno ceturto vietu.
Apsveicam sportistus!

Fotogrāfijas

IX International Shotokan karate tournament „Tiger Way" - Lietuva

dsc01067.jpg

2012.gada 17.novembrī Lietuvas pilsētā Kauņā tika organizētas sacensības IX International Shotokan karate tournament „Tiger Way”.

Turnīrā piedalījās apmēram 400 sportistu no tādām valstīm kā Latvija, Lietuva, Baltkrievija, Norvēģija un Polija. Dalībnieki sacentās divās disciplīnās – kata un kumite.

Latvijas Karate Asociācija šajās sacensībās parādīja ļoti labus rezultātus. Šajās sacensībās LKA pārstāvēja 12 sportisti, no kuriem 6 atgriezās mājās ar medaļām.

Godalgotās medaļas ieguva:

  1. vieta – Liene Kalvāne un Liene Prikaza;
  2. vieta – Maksims Halatins;
  3. vieta – Sandris Možvillo, Arvils Djakovs, Sabīne Terehova.

Liela pateicība visiem sportistiem un viņu vecākiem, kā arī visiem, kuri palīdzēja dalībai šajās sacensībās.

Fotogrāfijas

 LKA Ropažu Kauss 2012 – II

ropazi_2012_dsc_0009.jpg

Š.g. 14.oktobrī Ropažu pilsētā notika kārtējās Latvijas Karatē Asociācijas organizētās sacensības- LKA Ropažu Kauss 2012 – II.

Turnīrā piedalījās 130 sportisti no tādām pilsētām kā Rīga, Jelgava, Salacgrīva, Ropaži, Saulkrasti, Valmiera, Aloja, Mazsalaca, Zaķumuiža un Daugavpils. Sacensības tika organizētas saskaņā ar WKC noteikumiem. Kopumā sacensības tika organizētas 35 dažādās kategorijās trīs disciplīnās: Sumo, Shobu-Sanbon un Shobu-Ippon. Sportiski vienlaicīgi cīnījās uz 3 tatami, dēļ kā bija nepieciešams piesaistīt lielāku tiesnešu skaitu, kas sarežģija turnīra organizatoru uzdevumu, tomēr pateicoties tam pie tik liela dalībniku skaita sacensības neievilkās līdz pašam vakaram, kas bieži ir dažādu sacensību problēma un dēļ kā sportisti stipri nogurst.  

Šo turnīru var uzskatīt arī kā sagatavošanos Latvian Kumite Cup 2012, kas notiks 2013.gada 16-17.martā. Tās būs starptautiskas LKA organizētas sacensības, kuras notiks Baltijas Austrumcīņu Olimpiādes ietvaros.

Latvijas Karatē Asociācijas prezidents Vladislavs Fetkuļins izsaka lielu pateicību sportistiem, tiesnešiem un visiem citiem, kas palīdzēja sacensību organizēšanā.       

LKA Vasaras nometne 2012

dsc_0122.jpg

Esam atgriezušies no ikgadējās Latvijas karate asociācijas rīkotās nometnes, kas notika Mežezerā, Pļaviņu novadā no 14.07.12. - 20.07.12. Nometnē piedalījās 80 audzēkņi. Sūro treniņu gaitu un jautrās izklaides varat aplūkot galerijā!

Fotogrāfijas

Prev123456789Next
Partneri

Latvijas Karatē Asociācija

Rīga, Viršu iela 7-82, LV-1035.

Vladislavs Fetkuļins:
Tālrunis: (+371) 26300284
E-pasts:

Kaspars Riekstiņš:
Tālrunis: (+371) 26478649
E-pasts:

Saites

karatelatvia.lv
hagakure.lv
Made by RASAMAX on Osberget CMS